Maaritin peruspilarit

Aina on aihetta nauraa

Moikkamoi! Tästä tää lähtee.

Kysyin muutamilta läheisiltäni, millainen olen heidän mielestään. Hehän minut parhaiten tuntee. Oma näkemykseni ei olisi tarpeeksi objektiivinen. Pidetään tämä lyhyenä ja siirrytään peruspilareihini.

1. Kun innostun jostakin asiasta niin meen vaikka läpi harmaan kiven saavuttaakseni sen. En luovuta helposti enkä anna muiden mielipiteiden horjuttaa minua. Elän rohkeasti omannäköistä elämää ja uskallan olla oma aito itseni. Tämä tuli vastauksena monelta taholta. Kaipa se on sitä hyvää itsevarmuutta. Olen tosin sitä mieltä, että ollaan kaikki hieman epävarmoja. Siis ihan kaikki, jokaikinen. Tärkeintä on uskaltaa, vaikka vähän pelottaisikin. Rohkea rokan syö, mutta ei kuitenkaan uhkarohkea.

Tasapaino on kaiken aa ja oo, ihan kaikessa.


2. En tuomitse herkästi. Katson maailmaa avoimin silmin. Mulle voi puhuu oikeestaan ihan mistä vaan ja sen mun läheiset tietääkin (toivottavasti).

Just chill and enjoy life <3


3. Ideoita syntyy tuon tuostakin. Välillä on hiljaista aivoriihessä, mutta kun inspis iskee, niin sitten onkin monta rautaa tulessa. Tällä hetkellä olen tuossa jälkimmäisessä moodissa. Siksihän minä tätä postaustakin kirjoittelen. Oivoi, jos näkisitte mun työpöydän! Löytyy lankakeriä, puupalikoita, vesivärejä, WC-paperihylsyjä jne… Monta projektia työn alla, useampi mietinnässä ja joistakin vain haaveilen 😀


4. Oon oikeesti aika herkkis, vaikka sisukkaasti pidänkin suojamuurejani pystyssä. Voin itkee surusta, vihasta, onnesta, kauniista maisemasta, kauniista musiikista, pettymyksestä tai oikeestaan ihan mistä vaan.

5. R-r-r-rakastan kaikkee kaunista ja nään kauneutta vähän kaikkialla.


6. Olen siis pääosin positiivisella energialla varustettu nuori nainen. En jaksa jatkuvaa valittamista pikkuasioista, jos kaikki on kuitenkin ihan kivasti. Mut kyllä minunkin suusta kuuluu sitä valitusta silloin tällöin, en oo mikään pyhimys.

”Treat everyone with politeness and kindness not because they are nice but because you are”


7. Luonto on mun ihan lempipaikka. Tykkään ulkoilla ja juoksennella pitkin luontopolkuja. Valokuvausharrastuksenikin on vahvasti liitettynä luonnossa liikkumiseen. On tullut nähtyä monenmonta auringonnousua ja -laskua.


8. Oon vähän sellanen kaksjakonen tyyppi. Esimerkiksi oon toisinaan järkyttävä yökukkuja ja nukun päiväkahteen, mutta toisaalta oon välillä se aamuvirkku, joka herää aamuviideltä ja käy lenkillä ennen koulun alkua ja hehkuttaa energisyyttään. Ja sit esim. mun musiikkimaku on todella laaja (ja kuuntelutuntien määrä huitelee jossakin pilvien yläpuolella).

”Kaikkea muuta, kunhan ei vaan nukkuvaa, puolikuollutta elämää!”

– Minna Canth


9. Jotain juttua kuulin myös mun matikkapäästä 😀 Matikka on tosiaan yks mun lempiaineista ja väittäisin olevani siinä ihan kohtuu hyvä 🙂

Koulunkäynti on muutenkin ollut minulle hyvin leppoisaa ja palkitsevaa hommaa. Välillä toki stressitasot nousee ja deadlinet paukkuu.

10. Liikunnallisuus, musikaalisuus, luovuus ja vahva työmoraali ovat piirteitäni, jotka ovat minulle todella tärkeitä.

Lätkämimmi nyt ja aina.
Luontoliikunta on ehdottomasti parasta varsinkin nyt korona-aikaan.
Pienestä asti olen pianoa pimputellut.
Kitaran olen omistanut kohta vuoden. Pikkuhiljaa hyvä tulee.
Musiikkiopiston perustutkinto löytyy takataskusta, piano pääaineena. Rakastan tietenkin myös laulamista.
Maalailu ja uudet visiot tuo aina iloa elämään.
Lähdin kesätöihin heti, kun ikä riitti. Tuleva kesä taitaakin olla viides samassa työpaikassa. En ole oikeastaan koskaan edes hakenut töitä. Ehkä senkin aika vielä koittaa.

Doddiih… Siinäpä pieni kurkistus Maaritin maailmaan. Uusia postausideoita minulla on jo iso liuta, mutta otan mielelläni vastaan uusia ideoita tuolla kommenttikentässä!

Mukavaa viikkoa, pitäkää lippu korkeella ja levittäkää hyvää mieltä hymyillen ja nauraen! <3

Sydämellisin terveisin
~ M A A R I T ~

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.